Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Előmelegítjük a sütőt, és kivajazunk egy kb. 20x12 cm méretű sütőtálat, vagy kisebb jénait. A kalácsot feldaraboljuk, az epret megmossuk, kicsumázzuk, feldaraboljuk, a csokit kis kockákra törjük. A tojást egy nagyobb tálban kikeverjük a Barna Nád Kristálycukorral, majd hozzáadjuk a tejet, a tejszínt és a vaníliát és habverővel elkeverjük. Az előkészített sütőtál alját kirakjuk kalácskockákkal, meglocsoljuk a tejes keverékkel, és teszünk a kockák közé néhány darab csokit és epret. Újabb réteg kalácskocka következik, ismét meglocsoljuk a tejes keverékkel, csoki és eperkockákat teszünk rá, és így haladunk, míg el nem fogy a kalács. A végén a maradék tejes keveréket ráöntjük. 180 fokos sütőben 20–25 percig sütjük, akkor jó, ha a tetején a kalács kezd picit pirulni. Friss eperrel tálaljuk.
Recept nyomtatás vagy megosztás