Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Helyezzük a poharakat a fagyasztóba körülbelül 10 percre. A nugátot a kókuszzsírral vízfürdőben olvasszuk fel. A sós karamellkrémhez a nádcukrot karamellizáljuk, hozzáadunk 150 ml felmelegített tejszínt, jól összemelegítjük, majd hozzáadjuk a vajat és a sót és simára keverjük.
A vaníliarudat hosszában kettévágjuk, a pépet kikaparjuk. A tejet a vaníliarúddal és a péppel felforraljuk. Vegyük ki a vaníliarudat, és keverjük a tejhez a karamellkrém, valamint a nugátrkém 2/3-át. Hagyjuk kihűlni, majd keverjük össze 10 jégkockával.
Mártsuk be a poharak felső peremét a maradék nugátrkémmel, és mielőtt teljesen megszilárdulna a krém, ragasszuk rá a pereceket.
A maradék tejszínt kemény habbá verjük. Osszuk el a shake-et a poharak között. A tetejét díszítsük a tejszínhabbal, és locsoljuk meg a maradék karamell krémmel. Díszíthetjük karamellrudakkal.
Recept nyomtatás vagy megosztás