Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
A vizet a tejjel, a vajjal, csipet sóval felmelegítjük, majd hozzáadjuk a lisztet és 1 percig kevergetjük, míg ruganyos tésztalabdává össze nem áll a tészta. Ezt követően keverőkaros robotgéppel keverjük a tésztát, hogy kicsit visszahűljön, majd egyesével hozzáadjuk a tojásokat, mindannyiszor alaposan elkeverve a tésztát. Habzsákba töltjük a masszát és 6 cm hosszú duci csíkokat nyomunk sütőpapírral bélelt tepsire. 200 fokos sütőben 20 percig sütjük, majd 160 fokon még 15 percig.
A krémhez a mascarponét a porcukorral és a likőrrel elkeverjük, majd csillagcsöves habzsákba töltjük és a félbevágott éclaire-ekbe töltjük.
Recept nyomtatás vagy megosztás