Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
A tojásokat a cukorral robotgéppel habosra keverjük. Hozzáadjuk a liszteket, sütőport, diót, olvasztott vajat. Az almákat meghámozzuk és lereszeljük, a tésztához keverjük. A fahéjat és a tejjel is hozzáadjuk. A szilvákat megmossuk, daraboljuk. A tészta felét szilikonos kuglófformába (ha fém a forma, előtte kivajazzuk, kilisztezzük) merjük, rászórjuk a szilvát, majd a maradék tésztával befedjük. 180 fokos sütőben 1 órát sütjük. Ha nagyon sül a teteje, fóliát terítsünk rá lazán. A formából kifordítjuk és porcukorral megszórva kínáljuk.
Recept nyomtatás vagy megosztás