Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
A tetejére:
Előmelegítjük a sütőt 180 fokra, és kivajazunk-kilisztezünk egy 18 cm átmérőjű tortaformát. A tojást kikeverjük a Barna Nád Kristálycukorral, majd hozzáadjuk az olajat és a reszelt répát, és összekeverjük. Egy másik tálban összeforgatjuk a lisztet, a sütőport, a sót és a fahéjat, majd az egészet a répás keverékhez adjuk. Összedolgozzuk, úgy, hogy közben a felaprított diót is beleszórjuk. A masszát a tortaformába kanalazzuk, elsimítjuk, és kb. 30–35 perc alatt készre sütjük. Tűpróbával teszteljük. Ha kész, megvárjuk, míg teljesen kihűl. A krémhez a mascarponét kikeverjük a porcukorral és a narancshéjjal, és elsimítjuk a torta tetején. Díszítésként aprított diót szórunk rá, és tálalásig hűvös helyen tartjuk.
Recept nyomtatás vagy megosztás