Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Válasszuk szét a tojásokat, és a fehérjét verjük krémes habbá. A tojássárgákat porcukorral vagy barnacukorral keverjük habosra (10 perc). Óvatosan keverjük hozzá a rumot, a diót és a reszelt sárgarépát. A lisztet szitáljuk át a sütőporral, és a tojásfehérjével felváltva keverjük tojássárgás, répás krémhez. A masszát öntsük kivajazott, lisztezett tepsibe, és süssük 170°C-on kb 50 percig.
A tortát kifordítjuk a formából, meglocsoljuk citrom- vagy narancslével, félbe vágjuk és megtöltjük tetszés szerint felvert, cukrozott tejszínhabbal vagy túrókrémmel.
Túrókrém:
250 g túrót , 40 g barnacukrot és egy citrom levét összekeverünk, majd óvatosan hozzáforgatunk 250 ml habbá vert tejszínt.
Recept nyomtatás vagy megosztás