Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
A tésztához
A töltelékhez
A felületre
A tésztát 30x60 cm-es és 2 mm-es téglalappá nyújtom. A tojásfehérjét felverem a cukorral, és belekeverem a darált diót. A kinyújtott tésztát kétfelé osztom, két 15x60cm-es csíkká. A csíkok alsó harmadára habzsák segítségével hosszában rányomom a tölteléket. A felső részét tojással megkenem. Feltekerem a tésztát. A csíkokat 3 egyenlő részre vágom, így jön ki a 6 db kifli. Sütőpapíros lemezre teszem. Tojással megkenem a tetejét és megszórom dióval. 200 fokon kb. 20 percig sütöm. Porcukorral díszítem.
Recept nyomtatás vagy megosztás