Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
25 kekszhez:
A tésztához a vajat a liszttel elmorzsoljuk, majd hozzáadjuk a többi hozzávalót, és tésztává gyúrjuk. Egy órát hűtőben pihentetjük.
A tésztából formázzunk egy kb 1 cm vastag hengert, majd szeleteljünk fel 1 cm-es darabokra. A szeleteket formázzuk golyókká, és helyezzük sütőpapírral bélelt tepsire őket.
Egy fakanál végét mártsuk lisztbe, és készítsünk mélyedést vele minden golyó közepébe. 180 °C-ra előmelegített sütőben (felső/alsó hőfokon) a középső rácson süssük a kekszeket kb 14 percig.
Ha kihűltek, a mélyedésekbe töltsük a lekvárt.
Recept nyomtatás vagy megosztás