Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
A sütőt melegítsük elő 180 fokra és készítsünk elő egy 20x30 cm-es tepsit, vékonyan vajazzuk, majd lisztezzük ki. A csokoládékat, a vajat és a cukrot mérjük egy tálba, és olvasszuk fel vízgőz fölött. Ha felolvadt, vegyük le a vízgőzről, és egyenként keverjük hozzá a tojásokat is. Egy másik tálban keverjük össze a lisztet a kakaóporral, majd azt is keverjük hozzá a csokoládés alaphoz. Végül forgassuk bele a málnát is. A masszát öntsük az előkészített tepsibe, és 30 percen át süssük 180 fokon légkeverés nélkül, majd hűtsük le hűtő-hidegre, és szeleteljük.
Recept nyomtatás vagy megosztás