Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
A tésztához
A krémhez
A tojást, a tejfölt és az olajat összekeverjük egy kisebb tálban. Egy nagyobb keverőtálban pedig a lisztet, a kakaót, a sütőport, a szódabikarbónát, az apróra vágott csokoládékat és a kristálycukrot keverjük össze. Hozzáadjuk a tejfölös keveréket a szárazanyagokhoz, és alaposan összekeverjük. A kész tésztát adagoljuk a muffinformákba. A muffinokat kb. 20 percig, 200 fokon sütjük. A kihűlt muffinok tetejére elkészítjük a krémet. Az összes hozzávalót egy tálba mérjük és összekeverjük, majd 30 percre a hűtőbe tesszük. Az idő leteltével a krémet átkeverjük, és a csokis muffinok tetejére adagoljuk, kókuszreszelékkel díszítjük a tetejét.
Recept nyomtatás vagy megosztás