Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
A tojássárgáját a csipet sóval robotgéppel felhabosítjuk, majd apránként hozzáadagoljuk a porcukrot, melynek a végébe belekeverjük a keményítőt is. A hab felébe forgatjuk a kakaóport és márványosan összeforgatjuk a fehér résszel. Vagy egy nagy vagy néhány kisebb kör alakban sütőpapírral bélelt sütőlemezre halmozzuk a krémet és 180 fokra előmelegített sütőbe toljuk. 10 percig sütjük így, majd levesszük a hőt 130 fokra és így sütjük még legalább 60 percig. A mascarponéból és a tejszínből kemény habot verünk a porcukorral, majd a kihűlt hablapra kenjük. Eperrel és áfonyával szórjuk meg tálaláskor.
Recept nyomtatás vagy megosztás