Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
A csokoládés piskótához:
A mangós krémhez:
A piskótához a tojások sárgáját, a cukrot, a sót, a vaníliás cukrot és a citromhéjat habosra keverjük. A tojásfehérjét a nádcukorral krémes habbá verjük, majd a tojássárgás keverékhez adjuk. A lisztet és a kakaót átszitáljuk, belekeverjük a mogyorót, és óvatosan a masszához forgatjuk. Sütőpapírral bélelt tepsire terítjük, és 180°C-ra előmelegített sütőben kb 15 percig sütjük, majd hagyjuk kihűlni.
A krémhez a két érett mangót felaprítjuk, összekeverjük a nádcukorral és finomra pürésítjük. A zselatint bő hideg vízbe áztatjuk, kinyomkodjuk, majd meleg citromlében felengedjük és a mangós keverékhez öntjük. A tejszínhabot enyhén felverjük, és óvatosan a mangós masszához forgatjuk. A krémet a piskótára kenjük, és hűtőben 30 percig hűlni hagyjuk.
A harmadik, felkockázott mangót rászórjuk a sütemény egyik felére, majd óvatosan feltekerjük, és még egy órát hűtjük. Olvasztott csokival, csokidarával díszítjük.
Recept nyomtatás vagy megosztás