Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Díszítéshez
Készítsük elő az őzgerinc formát, kenjük ki vajjal és szórjuk meg liszttel. A sütőt 170 fokra melegítsük elő.
Válasszuk szét a tojásokat. A vajat, a vaníliás cukrot és a sót keverjük ki habosra. Lassan adjuk hozzá az olvasztott csokoládét, majd egyenként a tojások sárgáját is. A tojásfehérjét verjük kemény habbá a kristálycukorral, majd forgassuk a csokis részhez. A mandulát keverjük össze a liszttel és adjuk a tésztához.
A masszát öntsük a formába, és az előmelegített sütőben a középső rácson 170°C-on kb 1 órán át süssük.
Ha kihűlt, baracklekvárral vékonyan kenjük meg a tetejét, majd olvasztott csokoládéval és mandulával díszítsük.
Recept nyomtatás vagy megosztás