Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Kb.65 kekszhez
A krémhez:
A sütőt előmelegítjük 160°C-ra. A tepsit kibéleljük sütőpapírral.
A lisztet összekeverjük a sütőporral. A vajat a vaníliával és a porcukorral habosra keverjük. Keverés közben adjuk hozzá a tojásokat, majd keverjük hozzá a lisztet, a mandulát és a csokoládét.
A masszát csillagos fúvókával ellátott habzsákba öntjük, és kis kupacokat formázunk a tepsire. Sütőben a középső rácson kb. 10 percig sütjük. Kivesszük és hagyjuk kihűlni.
A krémhez a vajat a porcukorral krémesre keverjük, majd hozzákeverjük az olvasztott csokoládét. Végül a kekszeket ragasszuk össze a krémmel.
Recept nyomtatás vagy megosztás