Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
A csokit és a vajat olvaszd fel, majd keverd bele a csokis kekszmorzsát. Jól keverd össze. A „tésztát” egyenletesen oszd el a muffinformákban. Nyomkodd a falához, hogy belül üreg maradjon a krémnek. 15 percre tedd a hűtőbe. A töltelékhez a krémsajtot keverd el a porcukorral és a narancslével. A krémet töltsd a tésztahüvelyekbe és tedd őket 30 percre hűtőbe. A szószhoz a hozzávalókat főzd fel és főzd addig, míg lekvárszerű szószt kapsz. Majd hagyd kihűlni. Mikor a szósz kihűlt, tedd a sajtkrémre és friss málnával díszítsd.
Recept nyomtatás vagy megosztás