Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
A tésztához
A kenéshez
A bevonáshoz
A kétféle lisztet tálba szitáljuk, hozzáadjuk a sót, cukrot, a hideg vajat és a tojást, majd összeállítjuk a tésztát. Lisztezett felületen 30x45 cm-es tepsi méretűre nyújtjuk a tésztát, sütőpapírt teszünk alá. A tésztát villával megszúrkodjuk. A barna cukrot, mézet, tejszínt, vajat összefőzzük, míg a cukor el nem olvad, majd hozzáadjuk az őrölt magvakat és a linzerre kenjük. 180 fokos sütőben 20–25 percig sütjük. Kihűtjük. A csokit felolvasztjuk, az olajjal elkeverjük és kockára vágott sütemények sarkát ebbe mártjuk.
Recept nyomtatás vagy megosztás