Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Egy tálban keverjük össze a kókuszreszeléket, kókusztejet, porcukrot. Egy 8x23 cm alapterületű szögletes gyümölcskenyér forma belsejét folpackozzunk ki, majd egyenletesen terítsük el benne a kókuszos krémet, és tegyük be a fagyasztóba. Kb. 2 óra múlva, mikor már megfagyott a kókuszos töltelék, egy éles késsel szeleteljük fel kb. 2,5 cm széles rudakra, és tegyük vissza a fagyasztóba. Az étcsokoládét olvasszuk fel vízgőz fölött, majd hagyjuk szobahőmérsékletűre visszahűlni. Mikor visszahűlt, vegyük ki a fagyos kókusz szeleteket, hagyjuk 5 percen át felengedni kicsit őket. Még fagyosnak kell lenniük, de nem túl fagyottnak, mert akkor meg fog repedni rajtuk a bevonat. Mártsuk bele a csokoládéba a fagyos kókusz rudakat, fektessük őket szilikonos sütőpapírra, és tegyük a sima hűtőbe fogyasztásig. Hidegen, hűtőből kínáljuk.
Recept nyomtatás vagy megosztás