Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
A tésztához tegyük a lisztet, mandulát, finomszemcséjű cukrot, sót, vaníliás cukrot, vajat és a tojást egy keverőtálba, és dolgozzuk jól össze. Olvasszuk meg az étcsokoládét, langyosan adjuk a tésztához, majd hagyjuk kihűlni. A hideg tésztát formázzuk hengerré, és vágjunk belőle apró darabokat, melyeket formázzunk kifliké. Helyezzük a kifliket a tepsire és süssük előmelegített sütőben kb. 12 percig. A mázhoz gőz felett olvasszuk meg a vajat és az étcsokoládét, majd mártsuk félig a kifliket a csokoládémázba. Egy teáskanál segítségével kevés fehércsokoládéval is díszíthetjük.
Recept nyomtatás vagy megosztás