Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
A tojást a cukorral felhabosítjuk, majd hozzákeverjük a liszttel elkevert kakaóport, sütőport és a tejjel lazítjuk a masszát. 30x40-es tepsit sütőpapírral bélelünk és kisütjük benne a tésztát. Desszertgyűrűvel kiszúrjuk a tésztát. Elkészítjük a mousse-t: a csokit gőz felett felolvasztjuk. A tojás sárgákat a porcukorral habosra keverjük, hozzáadjuk a tejszínt és a mascaponét és tovább habosítjuk. Végül belekeverjük az olvasztott csokit. A mousse-t habzsákba szedjük és a tortagyűrűkbe nyomjuk a krémet a tésztára. Kihűtjük. A fondantból fokhagymanyomóval füvet készítünk és a gyűrűből kiszedett torták tetején elosztjuk, majd csokitojásokkal díszítjük.
Recept nyomtatás vagy megosztás