Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
A tésztához:
Díszítéshez:
Keverjük össze a lisztet, a diót, a kakaóport, a porcukrot és a vaníliás cukrot, majd dolgozzuk hozzá a kockára vágott vajat és a tojást. Gyúrjuk sima tésztává, majd csomagoljuk fóliába és legalább 1 órára tegyük hűtőbe. Melegítsük elő a sütőt.
Formázzunk a tésztából kis golyókat, tegyük a sütőpapírral bélelt tepsibe, és a keksz 1/3-át pisztáciával, 1/3-át pedig mogyoróval szórjuk meg. A fennmaradó harmadot sütés után díszítjük majd.
A kekszeket süssük 180 ° C-on kb. 18 percig . Hagyjuk őket kihűlni, és a maradék golyókat aranyporral (ecset segítségével) díszítsük .
Recept nyomtatás vagy megosztás