Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Keverjük össze a lisztet, sütőport, sót. A vajat kihabosítjuk a barna és a fehér cukorral, majd hozzáadjuk a tojást és a vanília esszenciát is. Az egészet könnyűre habosítjuk. A habos vajhoz keverjük hozzá a lisztes részt, végül a csokoládédarabokat. Alaposan keverjük össze. A tésztát folpackba csomagoljuk be és tegyük fél órára hűtőbe. A fél óra elteltével kisebb diónyi darabokat golyózzunk a tésztából és tegyük őket sütőpapírral fedett lemezre egymástól akkora távolságra, hogy legyen helyük terülni. Kicsit lapítsuk el őket, majd a 180 fokra előmelegített sütőben 12–14 perc alatt süssük készre őket. Kihűlés után fogyasszuk.
Recept nyomtatás vagy megosztás