Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Tegyük a szobahőmérsékletű vajat, sót, vaníliás cukrot és a porcukrot egy keverőtálba, majd elektromos keverővel addig keverjük, míg könnyű és habos lesz. Dolgozzuk hozzá a lisztet, fűszereket és a durvára darált diót. Borítsuk egy liszttel meghintett deszkára, majd gyúrjuk át jól, és tegyük pár órára hűtőszekrénybe pihenni. Nyújtsuk ki fel centi vastagságúra egy lisztezett deszkán, majd csillag alakú kiszúrókkal szaggassuk ki. Tegyük sütőpapírral borított tepsire, és előmelegített sütőben 150 fokon süssük 10–12 percig, míg aranysárga lesz. Ha elkészült, még forrón szórjuk meg bőven porcukorral.
Recept nyomtatás vagy megosztás