Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
A tojásokat szétválasztjuk. A fehérjéből csipet sóval kemény habot verünk. A sárgáját a cukorral habverővel elkeverjük, majd hozzáadjuk a lisztet és a tejjel óvatosan, apránként felengedjük. Sűrű palacsintatészta-féleséget kapunk. Beleszórjuk a mazsolát. A végén óvatosan belekeverjük a felvert fehérjét. Egy evőkanál vajat serpenyőben megolvasztunk, majd a tészta kb. felét (2 cm magas legyen a serpenyőben) beleöntjük és addig sütöm, míg az egyik oldala piros nem lesz. Akkor négybe vágjuk és a részeket megfordítjuk. Ha az is pirosra sült, akkor kisebb darabokra tépkedjük, megszórjuk porcukorral és minden oldalát pirosra sütjük. Porcukorral meghintve, baracklekvárral meglocsolva tálaljuk.
Recept nyomtatás vagy megosztás