Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
A kekszet összetörjük és az olvasztott vajjal összekeverjük, majd egy kapcsos tortaforma aljára nyomkodjuk, elsimítjuk. A mascarponét a joghurttal, porcukorral habosra keverjük, hozzáadjuk a citrom reszelt héját és citromlével savanyítjuk. A zselatinlapokat hideg vízben felpuhítjuk, majd kinyomkodjuk, egy edényben óvatosan felolvasztjuk közepes láng felett. Kevés mascarpone krémmel hőkiegyenlítjük, majd összekeverjük az egész krémmel és a tortaalapra simítjuk. 5 órát hűtjük.
Közben a cukorból és fél d vízből pár perc alatt szirupot főzünk és a felkarikázott citromot ebben főzzük 3 percig. A szirupban hagyjuk kihűlni, a tortán tálaljuk.
Recept nyomtatás vagy megosztás