Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
A tésztához
A bevonathoz
A sütőt előmelegítjük 160 fokra, és előkészítünk egy sütőpapírral fedett sütőlemezt. Először a vajat habosítjuk fel a porcukorral és a kristálycukorral. Mikor habos, add hozzá a tojást is. Egy másik tálban összekeverjük a lisztet, sütőport és sót, citromhéjat. Amikor a vaj felhabosodott, hozzákeverjük a szárazanyagokat és a citromlevet. Ha a tészta túl lágy, hűtőbe tesszük 20 percre. Evőkanálnyi golyókat teszünk a sütőpapírra 3 cm távolságra egymástól. 15–18 percen át sütjük légkeverés nélkül, vagy míg aranybarnák lesznek. Amikor kisültek, hagyjuk 5 percen át hűlni őket, majd a bevonathoz készített citromos porcukorba forgatjuk, hogy az teljesen bevonja őket.
Recept nyomtatás vagy megosztás