Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Tészta
Krém
A céklát nagylyukú reszelőn lereszeljük. Az olajat a tojással és a cukorral felhabosítjuk, hozzáadjuk a liszttel elkevert sütőport, a kakaóport, a mandulát, csipet sót és végül a céklát. A formát vajjal kikenjük és beleöntjük a tésztát, majd 180 fokos sütőben 50 percig sütjük.
A sajtkrémet a cukorral, a céklalével, a citromlével és a joghurttal összekeverjük. A süteményt a formából kiborítjuk, késsel félbevágjuk, megkenjük krémmel és kívül is bevonjuk. A közepébe egy kisebb tálkát ültetünk, és ebbe szórjuk a nyuszicukrokat.
Recept nyomtatás vagy megosztás