Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
A tojást a finomszemcséjű kristálycukorral és a barna nádcukorral keverjük habosra. A vajat és a csokoládét vízfürdőn (40 °C) olvasszuk fel, majd adjuk hozzá a mogyoróolajat (olajat). A csokoládés részt adjuk a tojás-cukros keverékhez, majd keverjük hozzá a lisztet, a kakaót és a mogyorót. A masszát helyezzük sütőpapírral bélelt, kb. 30 x 20 cm-es tepsibe. Szórjuk meg szezámmaggal, és 180°C-ra előmelegített sütőben kb 30 percig süssük. Ha kihűlt, kenjük rá a forró baracklekvárt és szeleteljük fel.
Recept nyomtatás vagy megosztás