Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
A tojásokat a cukorral habosra keverjük. Az étcsokit a vajjal gőz felett felolvasztjuk, majd a tojáshoz adjuk. Hozzámérjük a lisztet, a sütőport, a lekvárt és fakanállal összekeverjük. A végén még egy kis narancslét keverünk bele. Papírkapszlikkal bélelt muffinsütőbe adagoljuk a tésztát és 180 fokos sütőben 30–35 perc alatt megsütjük a muffinokat. Hagyjuk kihűlni. A krémhez a mascarponét a tejszínnel, a porcukorral és a citromhéjjal robotgéppel kihabosítjuk. Habzsákba szedjük és megdíszítjük a muffinokat. A pillecukrokat apró darabokra vágjuk és a krémbe nyomkodjuk. A fondantból fejet készítünk a báránykáknak.
Recept nyomtatás vagy megosztás