Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
A tészta elkészítéséhez a vajat a porcukorral alaposan habosítsuk fel! Egyenként adjuk hozzá a tojásokat, folyamatos habosítás mellett! Minden tojással habosítsuk 20-30 másodpercen át! A sót, reszelt citromhéjat, réteslisztet, zsemlemorzsát és sütőport egy tálban alaposan keverjük össze! Végül a kihabosított vajas részhez keverjük hozzá a lisztes részt! A kész piskótát egyenletesen terítsük el egy kivajazott, kilisztezett 26x16 cm-es tepsiben! A túrós rész hozzávalóit keverjük össze egy tálban, majd a tepsiben elkent piskóta tetején egyenetlenül, teljesen szabálytalanul locsoljuk szét! Végül a lapos felével felfelé, nyomkodjuk a sütibe a lecsurgatott barackokat! Előmelegített sütőben 190 fokon süssük készre kb. 30–40 perc alatt, légkeverés nélkül!
Recept nyomtatás vagy megosztás