Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Üssük a tojásokat egy keverőtálba, adjuk hozzá az étolajat, barna cukrot, joghurtot, tejet, majd jól keverjük össze és adjuk hozzá a kis darabokra felkockázott barackot. Egy másik edénybe keverjük össze a liszteket, sót, sütőport, szódabikarbónát, vaníliás cukrot és a fahéjat. Kis adagokban keverjük a tojásos keverékhez. Ha jól elkevertük és már nem csomós, töltsük muffin sütőformákba háromnegyed részig. Könnyebben ki tudjuk venni a formából, ha beleillő papírkapszulákkal béleljük ki. Tetejére egy-egy cikk barackot ültethetünk, majd szórjuk meg szeletelt mandulával. Előmelegített sütőben 160 fokon süssük 20–25 percig.
Recept nyomtatás vagy megosztás