Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Szórjuk egy tepsire a kókuszreszeléket, és 150°C-os sütőben 5 perc alatt pirítsuk világosbarnára, majd tegyük félre.
A kókusztejet és a tojást jól keverjük össze. A lisztet szitáljuk egy tálba, adjuk hozzá a rizslisztet, a barnára pirított kókuszreszeléket és a nádcukrot, majd a kókusztej-tojás keverékkel keverjük sima tésztává. Egy serpenyőben hevítsük fel a vajat, és süssük meg a palacsintákat.
A banánt hámozzuk meg és vágjuk vékony szeletekre, majd a felforrósított vajban vagy kókuszolajban süssük enyhén barnára őket. Szórjuk rá a barna nádcukrot, és óvatosan mozgassuk a serpenyőben a banánokat, amíg a cukor fel nem oldódik (karamellizálódik). Ezután adjunk hozzá egy kis citromlevet.
A palacsintákat helyezzük tányérokra, az egyik felére helyezzük a banánt, a másik felét hajtsuk vissza, és díszítsük a citrom héjával, valamint kókuszreszelékkel.
» Fázisfotók
Recept nyomtatás vagy megosztás