Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
A liszt, a sütőpor, a dió és a csokoládé kivételével minden hozzávalót a robotgép keverőtáljába teszünk, és jól összedolgozzuk. (Vagy villával pépesítjük a banánt, vágjuk apró darabokra a datolyát, és keverjük össze turmixgépben a liszt kivételével valmennyi hozzávalót.)
Tegyük a keveréket egy tálba, és keverjük hozzá a lisztet és a sütőport. A diót és a csokoládét vágjuk durvára, és keverjük a masszához. A félretett banán felét vágjuk apró kockákra (a másik felét hagyjuk meg a díszítéshez), és forgassuk a tésztába . Melegítsük elő a sütőt 180°C-ra.
A keveréket helyezzük kivajazott és lisztezett tepsibe. Helyezzünk pár banánszeletet a tetejére és szórjuk meg őket kristálycukorral (enyhén karamellizálódni fog sütés közben). Sütési idő kb. 45 perc.
Recept nyomtatás vagy megosztás