Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
A kekszhez:
A töltelékhez:
A vajat és a csokoládét megolvasztjuk, majd hűlni hagyjuk. A tojásokat kikeverjük a Barna Nád Kristálycukorral, majd a langyosra hűlt csokis keveréket is hozzáadjuk. Beleszórjuk a sütőporral elkevert lisztet, és összekeverjük/gyúrjuk. Hűtőbe tesszük egy órára. Előmelegítjük a sütőt 180 fokra, és sütőpapírral bélelünk ki két tepsit. A hűtőből elővett masszából kis gombócokat formázunk, és a tepsire sorakoztatjuk őket. 12–14 percig sütjük, majd megvárjuk, míg teljesen kihűl. A töltelék hozzávalóit alaposan kikeverjük, és ezzel ragasztjuk össze a kihűlt csokis kekszeket.
Recept nyomtatás vagy megosztás