Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
A narancsos cukormázhoz:
A puha vajat kikeverjük a cukorral és a tojással, majd hozzáadjuk a lisztet és a sót, és összekeverjük. Beleszórjuk az aszalt áfonyát, és gyors mozdulatokkal összegyúrjuk. 3–4 cm átmérőjű rudakat formázunk belőle, és folpackba csomagolva hűtőbe tesszük 1–2 órára. Előmelegítjük a sütőt 180 fokra, és sütőpapírt terítünk két tepsire. A hűtőből elővett rudakat kb. fél cm-es szeletekre vágjuk, és az így kapott korongokat a tepsire fektetjük. 12–14 percig sütjük, majd megvárjuk, míg teljesen kihűl. A cukormázhoz a narancslevet és az extra finom porcukrot alaposan összekeverjük, és ha kész, ezzel locsoljuk meg a kihűlt kekszeket.
Recept nyomtatás vagy megosztás