Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
A sütőt előmelegítjük 165 fokra. Egy tálban összekeverjük a cukor felét a liszttel. A tojásfehérjét elkezdjük habosítani, majd menet közben hozzáadjuk a citromlevet, sót és borkősavat, és kemény, de nem törős habbá verjük. Óvatosan hozzákeverjük a száraz hozzávalókat. A masszát egy 17 cm átmérőjű, vékonyan kiolajozott tortaformába tesszük. Az előmelegített 165 fokos sütőben 40–45 percen át sütjük. Egy pálcikával ellenőrizhetjük, hogy teljesen átsült-e. Átfordítjuk egy tányérra és hagyjuk kihűlni. Gyümölcsmártással tálaljuk.
Recept nyomtatás vagy megosztás