Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Díszítéshez:
A tésztához az összes hozzávalót gyors mozdulatokkal összegyúrjuk, majd fóliába csomagoljuk, és körülbelül 30 percig hűtőben pihentetjük. A sütőt előmelegítjük 180 fokra. A tésztát kb. 3 mm vékonyra kinyújtjuk, majd kör alakú szaggatóval kiszúrjuk a kekszeket. Helyezzük egymástól kissé távolabb őket a tepsire és süssük körülbelül 12 percig. Sütés közben érdemes figyelni, mert ha barnul ki kell venni.
Tipp: A kekszet díszíthetjük cukormázzal és darált dióval, valamint olvasztott csokoládéval.
A cukormázhoz a porcukrot kikeverjük a citromlével. Kenjük meg a cukormázzal az almás és fahéjas sütiket egy teáskanál segítségével. A még nedves cukormázra szórjuk a felaprított diót, és hagyjuk megszáradni.
Recept nyomtatás vagy megosztás