Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
A morzsához:
Először elkészítjük a morzsát: a száraz hozzávalókat egy tálba mérjük, majd hozzáadjuk a kis kockákra darabolt hideg vajat, és kézzel összemorzsoljuk. Ha kész, félretesszük. Előmelegítjük a sütőt 180 fokra, és előkészítünk egy kb. 24 cm átmérőjű sütőtálat. Az almát meghámozzuk, kis kockákra vágjuk. Meglocsoljuk a citromlével, és rászórjuk a Barna Nád Kristálycukrot. Összeforgatjuk, és a sütőtálba tesszük. (Adhatunk hozzá egy mokkáskanál őrölt fahéjat is.) Rászórjuk a morzsát, és sütőbe toljuk. Kb. 30 percig sütjük, akkor jó, ha a morzsa kezd pirulni.
Recept nyomtatás vagy megosztás