Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
A tojásokat a cukorral felhabosítjuk. Az almát megtisztítjuk és lereszeljük. A vajat megolvasztjuk. A lisztet a sütőporral elkeverjük. A tojásos részhez adjuk a reszelt almát, az olvasztott vajat és az áfonyát, majd a sütőporral elkevert lisztet is. Fakanállal összeforgatjuk és az almalével lazítjuk. Muffinsütőt papírkapszlikkal kibéleljük, majd a masszát kanállal beleadagoljuk. Szilikonos sütő esetében nem kell kapszlit használni. 180 fokos sütőben 30–35 perc alatt megsütjük. Az áfonyalekvárt a mascarponéval elkeverjük, majd a kihűlt muffinokra kenjük.
Recept nyomtatás vagy megosztás