Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
A sült almakompóthoz az almát hámozzuk meg és vágjuk apró kockákra. Keverjük össze a finomszemcséjű kristálycukorral és forró serpenyőbe 3-4 percig pirítsuk. Adjuk hozzá a mazsolát és a marcipánt, majd rummal is locsoljuk meg. Ezután vegyük le a serpenyőt a főzőlapról, és hagyjuk kihűlni kompótot. A fahéjas krémhez az összes hozzávalót (mascarpone, túró, almalé, porcukor, fahéj, citromhéj, mandula aroma) habverővel jól keverjük össze. A kekszeket kézzel törjük apró darabokra. A sült almabefőttet 4 pohárba adagoljuk, majd rátesszük a fahéjas krémet, és karamell keksszel díszítjük.
Recept nyomtatás vagy megosztás