Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
A sütőt melegítsük elő 190 fokra. Egy kb. 30x25 cm-es tepsit vajazzunk és lisztezzünk ki. Tegyük a felkarikázitt kiflit és az áfonyaszemeket egy kb. 30x25 cm-es tepsibe. Keverjük össze a krémsajtot, cukrot, tojásokat alaposan. Legutoljára adjuk hozzá a tejet is és ezzel is keverjük simára. A keveréket öntsük a tepsibe a kiflikre és az áfonyára és hagyjuk 20 percig állni. 35–40 percen át süssük az előmelegített sütőben légkeverés nélkül, míg aranybarna lesz. Porcukorral meghintve tálaljuk.
Recept nyomtatás vagy megosztás