Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Öntsünk áfonyalevet, gránátalma levet és vörösbort egy nagy fazékba. Vágjunk félbe egy narancsot. Az egyik felét kinyomkodjuk, a másik felét megmossuk, felszeleteljük. Vágjuk félbe a gránátalmát is, és nyomjuk ki a felét. A másik feléből távolítsuk el a gránátalma magokat. Adjuk hozzá a gyümölcslevet, a narancsszeleteket és a gránátalma magokat a folyadékhoz. Egy vaníliarúd héját kikaparjuk, és a fűszerekkel együtt a fazékba tesszük.
Melegítsük a keveréket közepes lángon körülbelül 15 percig. Figyelem: ne forraljuk fel a bort!
Vegyük le az edényt a tűzről, és hagyjuk állni legalább két órán keresztül. A puncsot poharakba töltjük, és rozmaringgal díszítve tálaljuk.
Recept nyomtatás vagy megosztás