Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
A tojásokat a cukorral robotgéppel felhabosítjuk, hozzákeverjük a vajat. A répát lereszeljük, a liszttel, sütőporral, kókusszal, áfonyával és az ananászkockákkal összekeverjük, kicsit hígítjuk az ananászkonzerv levével. A tésztát sütőpapírral bélelt 30x40-es tortaformába símítjuk. 180 fokos sütőben 40 perc alatt megsütjük. Kihűtjük. Az ananászkonzerv maradék részét leturmixoljuk a levével. A mascarponét és a joghurtot a cukorral összekeverjük és hozzáadunk annyit az ananászturmixból, hogy ne legyen nagyon folyós a krémünk. A sütire kenjük, marcipánrépákkal díszítjük.
Recept nyomtatás vagy megosztás