Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
A réteslapokat 10x10 cm-es négyzetekre vágjuk, és hármasával kis gyümölcskosár formákba tesszük. 200 °C-os sütőben szép aranybarnára sütjük őket 1–2 perc alatt, majd félretesszük hűlni. A mascarponéval elkeverjük a porcukrot. A lapzselatinokat beáztatjuk jéghideg vízbe, majd kinyomkodjuk és megolvasztjuk mikrohullámú sütőben. Végül hozzákeverjük a mascarponéhoz. A krémet hűtőbe tesszük 15 percre. A kihűlt krémmel megtöltjük a tésztakosarakat, majd a tetejükre friss málnaszemeket teszünk. A réteslapokat 10x10 cm-es négyzetekre vágjuk, és hármasával kis gyümölcskosár formákba tesszük. 200 °C-os sütőben szép aranybarnára sütjük őket 1–2 perc alatt, majd félretesszük hűlni. A mascarponéval elkeverjük a porcukrot. A lapzselatinokat beáztatjuk jéghideg vízbe, majd kinyomkodjuk és megolvasztjuk mikrohullámú sütőben. Végül hozzákeverjük a mascarponéhoz. A krémet hűtőbe tesszük 15 percre. A kihűlt krémmel megtöltjük a tésztakosarakat, majd a tetejükre friss málnaszemeket teszünk.
Recept nyomtatás vagy megosztás