Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Nincs is kedvesebb annál, mint amikor saját készítésű ajándékkal tudjuk meglepni szeretteinket, pláne, ha még finom is! Ezzel a néhány, könnyen elkészíthető ötlettel szeretnénk segítséget nyújtani az ünnepi készülődéshez. Reméljük, receptjeink között Ön is megtalálja majd az igazit!
Tudta, hogy a magyarok 90 %-a rendeszeresen süt süteményt, és hogy 30 % azért, hogy másokat boldoggá tegyen? Sütési tanulmányunkból még számos érdekességet megtudhat a sütési szokásainkról!
Ahhoz, hogy minden karácsonyi sütemény tökéletesen sikerüljön, számos dolognak passzolnia kell. Ilyen például a megfelelő cukor kiválasztása is. Forró italok édesítéséhez az egzotikus ízvilágú Barna Nád Kockacukrot ajánljuk, sütéshez kiváló a Koronás Finomszemcséjű Kristálycukor, vagy a Barna Nád Kristálycukor, krémek készítéséhez pedig a Koronás Porcukor. Mázak készítéséhez és díszítéshez pedig az Extra Finom Porcukor a legjobb választás. Ismerje meg termékeinket, és válassza a desszertnek és a célnak legmegfelelőbbet!