Rita

Kereskedelmi csapatunkat 1,5 éve erősíti. Az Ő munkájának köszönhetően találkozhattok a Koronás Cukor termékekkel a legkisebb boltokban is. Szabadidejében is édes az élete, hiszen már 6 éve a Bátor Táborban önkénteskedik. A gyerekek imádják energikusságát, segítőkészségét, és a 24 órát tartó jókedvét. Nem véletlenül Ő a csapatunk motorja, hiszen gyerekkora óta versenyszerűen röplabdázik. Rita indítja el a Koronás Cukor Futó Teamet a jótékonysági futáson október 9-én.

Dóri

Idén 10 éves jubileumát ünnepli az Ország Egyetlen Cukorgyáránál. A cukor mellett a funkcionális élelmiszer alapanyagok értékesítésével foglalkozik élelmiszeripari partnereink számára. Gyerekkora óta hódol különböző sportoknak az úszás és a tájfutás mellett triatlonban is kipróbálta magát, és két kisfiú édesanyjaként sem hagyott fel az aktív sportolással. Dóri kitartásáról híres, ezért október 9-én a leghosszabb szakaszon fut a Bátrakért.

Heni

11 éve felel a Koronás Cukor termékek marketingjével kapcsolatos feladatokért. Ő segít abban, hogy találkozzatok termékeink hirdetésével, és ő a leglelkesebb, hogy minél többen játsszatok a nyereményjátékainkon. Szabadidejében sem tud hátat fordítani a cukornak, hiszen a sütés az egyik hobbija, aminek családja mellett munkatársai is gyakran örülhetnek. Fontosnak tartja a rendszeres testmozgást, a futás szerinte a test és lélek legjobb karbantartója. Két kislánya és férje is szurkol majd neki az Élménykülönítmény lila pólójában, a harmadik szakaszon.