Jótetteink

Egymillió forint értékű képesség és készségfejlesztő játékot vett a Kaposvári Humánszolgáltatási Gondnokság Bölcsődei Központja a Magyar Cukor Zrt. jótékonysági felajánlásából a város bölcsődéinek. A Kaposvári Cukorgyár "Koronás jótett program" adományát csütörtökön adták át és a gyerekek azonnal ki is próbálták a játékokat.
 
A kicsik örömmel vették birtokba a színes, érdekes csodákat.
 
Szerző: Benke Róbert, S. Kovács Zoltán
Fotós: Parrag Zsolt

Legfrissebb jótettként kilométereket gyűjtöttünk a Bátor Tábor gyermekeinek minél szélesebb mosolyáért a 31. SPAR Budapest Maraton versenyen.

 A Koronás Cukor Futóteam kilométereit adta örökbe, a Bátor Tábor Alapítvány futócsapatának tagjaként, hogy a súlyosan beteg gyermekek élményterápiás táborozását segítse. Csapatunk igazi szív-lélek delegáció, akiket a jókedv és a sportszeretet, na persze a közös munka kovácsolt igazi csapattá. Szerettük volna megmutatni ország-világnak, hogy fontosnak tartjuk az egészséges táplálkozást, a testmozgást, a mértékletes cukorfogyasztást, ugyanakkor büszkék vagyunk, hogy az ország egyetlen cukorgyárában dolgozhatunk!

Ismét zászlónkra tűztük a társadalmi felelősségvállalást, köszönjük, hogy adományitokkal Ti is segítettetek örömöt csalni a Bátrak szemébe, hiszen 275 futó, 3239,4 kilométerével több mint 9 millió forintot gyűjtött.

Alig várjuk a következő megmérettetést, tartsatok velünk akkor is!