Mi a különbség a Koronás Sütőcukor és a Koronás Krisátálycukor között?

A Koronás Sütőcukor finom kristályszemcséinek köszönhetően sokkal könnyebben oldódik a sütés során krémekben, tésztákban. Ez a termék megkönnyíti a háziasszonyok dolgát, és a család közkedvelt süteményeit igazi mestercukrász módjára készíthetik el vele.

Miért vásároljak Bio Répacukrot?

Az ökológiai gazdálkodás a mezőgazdasági termelés sajátos formája, amely a termelés során a helyi erőforrásokat és a természetes folyamatokat részesíti előnyben a külső erőforrásokkal és természetidegen anyagokkal szemben, ezáltal a gazdaságon belül zárt anyag- és energiaáramlás megvalósítására törekszik. Ennek megfelelően az ökológiai gazdálkodásban tilos a szintetikus növényvédő szerek, műtrágyák és géntechnológiával módosított szervezetek felhasználása.
További információt a http://ec.europa.eu/agriculture/organic/home_hu oldalon talál.

Mi az egészségesebb: a cukor vagy az édesítőszer?

A cukor mértékletes fogyasztás mellett nem károsítja az egészséget. A cukor szervezetünk számára igen fontos és természetes energiaforrás. Az édesítőszerek összetevői nem természetes anyagok, egészségkárosító hatásukról megoszlanak a vélemények.

Milyen cukrot használjunk befőzéshez?

Lekvárok készítéséhez ajánljuk Koronás Befőzőcukrainkat, melyekkel pár perc alatt elkészítheti a család kedvenc lekvárjait. Előnyük, hogy a gyümölcsön kívül csak a befőzőcukorra van szükség, hiszen a termék tartalmazza a szükséges természetes zselésítő és tartósító anyagokat.

Mit tartalmaz a befőzőcukor?

A Koronás Befőzőcukor kizárólag természetes anyagokat tartalmaz. A kristálycukor mellett almapektint és citromsavat tartalmaznak, melyek természetes úton biztosítják a lekvár állagát és tartósságát.

Tartalmaz-e glutént a cukor?

A Koronás Cukor termékcsalád valamennyi tagja gluténmentes, így a lisztérzékenyek is bátran fogyaszthatják.

Miért csomósodik a porcukor?

A porcukor száraz helyen, megfelelő tárolási körülmények között nem csomósodik. Mégis találkozhatunk a boltok polcain már nagyobb darabokba összeállt porcukorral. Ennek oka, hogy a gyártás, a szállítás, a tárolás vagy a polcon való állás során a terméket olyan hatások érték (nedvesség, pára), amelyek összetapasztották a nagyon apró szemcséket. Azonban a darabok összetörésével vagy leszitálásával ugyanazt a minőségű porcukrot kaphatjuk.

Mit tegyünk, ha összeáll a zacskóban a barnacukor?

A barnacukor a levegő nedvességtartalmát felveheti, ezáltal összeállhat, de ha összenyomjuk vagy összeroppantjuk, igen könnyedén újra kristályossá válik.

Miért vásároljak Bio Kristálycukrot?

További információt talál a http://www.biocukor.hu oldalon.