Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Egy konyhai aprítóba tesszük először a citrom reszelt héját és a kristálycukrot. Addig „daráljuk”, míg a cukor egészen finom szemcséjű lesz. Adjuk hozzá a joghurtot, olajat, tojást, vaníliát és azzal is dolgozzuk össze robotgépben. Egy külön tálban keverjük össze a liszteket, sütőport, szódabikarbónát, majd ezt a keveréket is tegyük a robotgépbe, és 2–3 perc alatt el is készül a massza. Ezután forgassuk a masszába a málnát egyenletesen és osszuk ki a muffinformákba a kész tésztát. Előmelegített 200 fokos sütőben 20–25 perc alatt süssük készre. Porcukorral meghintve kínáljuk.
Recept nyomtatás vagy megosztás